Topconferentie 2022   |   28 Sep. 2022

Nederland Maakt Impact Topconferentie 2022

600 jonge toekomstdragers kwamen bijeen in de Fokker Terminal in Den Haag om te luisteren naar en interacteren met 35 sprekers vanuit allerlei maatschappelijke domeinen. Zo werden er presentaties en workshops gegeven door o.a. vooraanstaande wetenschappers, bestuurders, ondernemers, filmmakers, dichters, journalisten, politici, onderwijzers, en advocaten.

Andrea Evers gaf een mini-college waarin ze onderzoeksresultaten presenteert op het gebied van placebo en nocebo in de medische behandelcontext. Uitkomstverwachtingen die een patiënt heeft ten opzichte van de ondergane behandeling of voorgeschreven medicatie, blijken een zeer bepalende invloed te hebben op het uiteindelijke behandelsucces. Conditionering speelt daarbij een sleutelrol. 

Nederland Maakt Impact is een Nederlandse non-profit organisatie die Nederlanders (18 - 30 jaar) uit alle verschillende lagen van de maatschappij verenigt en ze stimuleert blijvende connecties te maken om positieve veranderingen in het land te realiseren. Jaarlijks organiseren wij een meerdaagse topconferentie in een afwisselende gaststad en provincie waarbij minimaal 500 deelnemers uit nationale en internationale bedrijven, NGO’s, educatieve en andere vooruitdenkende organisaties worden vergezeld door nationale leiders uit verschillende sectoren. Tussen de jaarlijkse topconferenties vinden maandelijkse trainingen en workshops plaats die de deelnemers op persoonlijk en professioneel vlak doen ontwikkelen.